camin de batraniCentrul nostru de ingrijire se adreseaza atat persoanelor varstnice care nu mai sunt capabile de autoingrijire si sunt in totala dependenta de ajutorul altei persoane, cat si celor cu afectiuni locomotorii si neuromotorii.

Afectiuni intalnite la pacientii nostri: Alzheimer, Parkinson, dementa mixta, dementa senila, dementa degenerativa, schizofrenie, accidente vasculare cerebrale, hemiplegie, paralizie etc.

Noi venim in sprijinul pacientilor si le punem la dispozitie: ingrijire, supraveghere, suport moral, terapii ocupationale, servirea mesei, igienizare, asistenta medicala si consultatii medicale.

Fiecare pacient prezinta o cazuistica proprie. Personalul nostru presteaza servicii pentru batrani si, pe langa calificarea de baza pe care o detin in a ingriji persoane varstnice sau cu afectiuni locomotorii sau neuromotori (cei diagnosticati cu probleme psihice in special), acorda o atentie deosebita pacientilor, avand un comportament disciplinar.

Noi avem in vedere ca persoanele aflate in incapacitate de a se ingriji singure si care sunt dependente de ajutorul altor persoane nu sunt vinovate de problemele pe care le pun. Depunem toate eforturile necesare in vederea acordarii ajutorului necesar nevoilor primare si sociale ale tuturor membrilor comunitatii, atat celor care prezinta o afectiune medicala sau legata de varsta, cat si celor care nu sunt complet dependente de ajutor.

Serviciile noastre includ: